logopdz

Uporabniški meni

KOČA NA VOGARJU

----------------------------

 

---------------------------

druzinam prijazna koca

---------------------------

pzs logo oppk rgb m600

--------------------------

Vse informacije o delovanju doma in rezervacije spanja na številki: 

Vogar (Strgar Igor): +386/51-613-367 ali email: pdzeleznicarlj@gmail.com.

-------------------------

POSTANI ČLAN

 

PZS Postani clan planinske organizacije 186x130 dinamicni

------------------------ocistimo gore-----------------------

Dohodnina

Drage planinke, planinci!

Dohodninska zakonodaja, ki jo je sprejela vlada RS omogoča, da vsak davčni zavezanec nameni do 0,5% dohodnine namesto v proračun za delovanje organizacij, ki se na nepridobiten način ukvarjajo s splošno koristnimi dejavnostmi. Med te spada tudi naše društvo.

Vabimo vas, da svojo odločitev, komu boste v prihodnosti namenili do 0,5 % dohodnine obrnete v korist nas vseh, ki se skupaj z vami trudimo in organiziramo oziroma prirejamo izlete, pohode sodelujemo pri izobraževanju vse populacije na področju gorništva, izobražujemo mlade alpiniste.

Del dohodnine zato namenite Planinskemu društvu Železničar (davčna številka SI 74869477). Vsi, ki bi želeli 0,5% dohodnine donirati našemu društvu že za letošnje leto, lahko to storite tako, da na pristojnem davčnem uradu izpolnite poseben obrazec do 31.decembra.

To lahko storite kadarkoli na spletni strani DURS preko sistema e-Davki ali pisno oziroma ustno na zapisnik pri davčnem uradu. Pisno to lahko storite z izpolnitvijo obrazca v katerega vpišete vaše podatke in podatke upravičenca. Obrazec pošljete na svoj pristojni davčni urad.

Če pa ste se za donacijo že odločili in bi radi svojo odločitev spremenili, to lahko storite kadar koli na zgoraj opisan način.

Zahvaljujemo se vam za vaš prispevek in zaupanje.

Planinsko društvo Železničar